Beauty en Wellness

Behandelingen 

Vitaliteit is waar we allemaal graag naar streven. Bij PediBalance richten we ons op de totale schoonheid. Voel je krachtiger, energieker en meer in balans door zowel het innerlijk als het uiterlijk aan te pakken. Niet alleen uiterlijke schoonheid is balangrijk, wanneer je jezelf van binnen fijn en ontspannen voelt straal je dat uit van buiten.

Beauty en Wellness

U kunt terecht voor Beauty en Wellnessbehandelingen bij PediBalance. Ik bied diverse behandelingen aan zoals bijvoorbeeld Hoofd/Nek en Schoudermassage, Chinese lichaamsmassage (Tuina), Anti-Cellulite massage en Schoonheidsbehandelingen met de natuurlijke biologische producten van Primavera® natuurcosmetica

Primavera® natuurcosmetica

Vol vitaliteit en levenskracht

Primavera® natuurcosmetica is effectief. De natuur schenkt ons kostbare oliën en extracten. Deze zijn verwerkt in de natuurcosmetica van Primavera en zorgen ervoor dat uw natuurlijke schoonheid beter tot zijn recht komt. 

Primavera® cosmetica 

Primavera® natuurlijke gezichtsverzorging: een volledige behandeling omvat lichaam, geest en ziel. Met de Primavera behandeling krijgt u een verzorging van hoge kwaliteit met biologische producten uit de natuur en geniet u van een heerlijk ontspanne  massage met warme oliën en edelstenen. (Oranje Calciet en Bergkristal) 

De Primavera® natuurcosmetica bij PediBalance is zoals de natuur in de lente vol levenskracht. Ontdek de effectiviteit en voel de levenskracht op uw huid.